Fotbollsskor Barn -Milano se fram emot en bättre framtid
نوشته شده توسط : ayutr@outlook.com

Även Rossoneri i Serie A omgång väg förlust till Genua, men Fotbollsskor Barn de äntligen verkligen välkommen tillbaka sin kapten, Montolivo efter ett förlopp nästan sju månader av de första 11 personer i Milano igen, för spelaren själv i en intervju, sade: "Vi kan arbeta tillsammans för att kämpa för Champions League-kvalificering."

Milan äntligen frisk igen välkomnade sin kapten, är Montolivo i Fotbollströjor detta resultat inte perfekt väg resa att göra så för att få en starter. Och han var innan skadan för Milanos sista match går tillbaka till maj 18 i år, då Rossoneri slå poäng är 2-1 Sassuolo, men i slutändan ändå inte kunde komma in i Europa League kvalificering. Efter några dagar, Milan mittfältaren Montolivo i det italienska landslaget i en uppvärmning match tyvärr drabbats av en allvarlig fraktur på skenbenet, och för detta han var ledsen att missa sommarens fotbolls-VM i Brasilien.

"När jag återvänder till spelet innan, då det var Ronaldo Fotbollsskor en seger, jag är väldigt glad", sedan Montolivo talade om nederlaget mot Genua dagens: "Jag hoppas verkligen att det här spelet är inte samma resultat, snarare än vad vi nu talar om hans misslyckande. jag har provat alla sätt att övervinna dessa svårigheter och hinder, men trots allt, det tar tid, så det viktigaste är att få tillbaka den ideala staten, "så snart som möjligt.

Milan kapten naturligtvis fortfarande hoppas att deras lag kan konkurrera om ligan till tredje plats: "För att få Champions League kvalificering den och nu måste vi upprätthålla en god status i Milano är inte fallet, så vi måste fortfarande räkna ut att vi måste spela mer. potential. " http://www.fotbollsskorbarn.eu/





:: برچسب‌ها: Fotbollströjor ,
:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 18 آذر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: