billiga fotbollströjor -Juventus 1-1 Sampdoria
نوشته شده توسط : ayutr@outlook.com

15 Serie A matcher fortsätter, Juventus hemma för billiga fotbollströjor barn att inleda Sampdoria. Möjligheten att dra nytta av en hörna i första halvlek Juventus väg hem från Evra gjorde sitt första mål i Juventus. Den andra halvan började strax världen våg kick att kvittera, gjorde slutresultatet inte ändras igen, Juventus 1-1 hemma oavgjort med Sampdoria, två fronter Lianping skörd.

De första 12 minuter, Marchisio hörnet, begränsad rätt billiga fotbollströjor små Evra nick efter bollen flyga till poäng rebound nätet, 1-0! Pete slutskedet av första halvlek bakom flera försök att slå bollen rakt plug Juve backlinjen, men var av straffområdet Buffon lyckad räddning. Första halvlek slutade, Juventus 1-0 Sampdoria tillfälligt.

De första 50 minuter, Sampdoria spelade messi fotbollströjor barn kontring, precis kommer från bänken begränsad bisyssla kicker skott, flög bollen in i mål hörnet för att rita vackra båge, 1-1! Den sista etappen både för att stärka anfallet, men båda sidor målvakt bevara nollan. Final Juventus 1-1 rita med Sampdoria, var 25 hem ligan segerrad avslutas. http://www.fotbollsskorbarn.eu/